Het Blesje te Etten-Leur opent haar deuren<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Kinderopvang ‘Het Blesje’ is een kleinschalige, agrarische kinderopvang, waar kinderen spelenderwijs in aanraking komen met de natuur en de dieren.

Buiten zien de kinderen elke dag weer wat anders bij ons op de boerderij en in onze groene omgeving. De blaadjes die groeien aan de boom of er juist van afvallen en plantjes die uit de grond komen. Daarnaast mogen ze hun eigen fruit en groenten kweken en zien groeien. Natuurlijk hoort ook het verzorgen van de dieren, zoals het aaien en eten geven erbij. Dit wordt samen met de kinderen op de boerderij van ‘Het Blesje’ gedaan.

Opgroeien op de boerderij, welk kind wil dat nou niet! Bij kinderopvang ‘Het Blesje’ is uw kind welkom vanaf 8 weken tot 4 jaar. In deze belangrijke levensfase bieden wij uw kind ontwikkelingsmogelijkheden aangepast aan zijn of haar eigen tempo. Steeds meer kinderen groeien op, zonder de vrijheid van de natuur en haar omgeving, terwijl het buitenleven van een boerderij juist veel ontwikkelingsmogelijkheden en uitdagingen biedt.

Voor meer informatie: www.hetblesje.nl of kijk op de facebookpagina https://www.facebook.com/HetBlesje/